AlgemeenGemeente

Asbestsanering Langestraat Winschoten kost meer tijd

- advertentie -

Winschoten – Eerder deze week hebben gaf de gemeente aan dat de verwachting is dat vrijdag einde van de middag de saneerwerkzaamheden gereed zouden zijn. “Helaas zijn de werkzaamheden onder andere het weer (vorst) iets vertraagd. Verwachting is dat we maandag aan het einde van de dag alles kunnen afronden.” Dat meldt de gemeente in een e-mail aan onder andere Retailclub Winschoten, die deze informatie verspreidt onder hun leden.

- advertentie -

Vrijdagochtend komen er twee hoogwerkers in de Langestraat voor het verwijderen van asbesthoudende onderdelen. Dit kan voor overlast zorgen. De hoogwerkers worden na de uitgevoerde werkzaamheden direct verwijderd. “We doen er alles aan om zo snel mogelijk te werken en hopen nogmaals op jullie begrip en medewerking.” aldus de gemeente.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button