AlgemeenIncidenten

Drie brandweerlieden korps Scheemda nemen afscheid

Scheemda – Helmer Modderman, Fré van Calker en Marcel Lasker hebben op oudjaarsdag afscheid genomen van het Scheemder brandweerkorps. De mannen zijn alledrie 27 jaar actief geweest bij de vrijwillige brandweer.

- advertentie - 

De collega’s van het korps Scheemda hebben de oud-brandweerlieden en hun partners ‘in stijl’ opgehaald van huis. In de brandweerkazerne werd, onder het genot van versgebakken oliebollen, afscheid genomen met lovende woorden en een origineel cadeau als aandenken.

Nieuwe vrijwilligers gezocht
Met het afscheid van deze drie brandweerlieden is er ruimte ontstaan voor nieuwe collega’s. Woon jij in Scheemda of Midwolda, ben jij ouder dan 18 jaar en wil je graag voor de brandweer werken? Neem dan gerust eens contact op met de ploegchef Rob van Eerden via e-mai:l rob.vaneerden@vrgroningen.nl.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button