Algemeen

Belastingdienst legt beslag op inventaris Feestcafé No Limit

- advertentie -

Winschoten – De belastingdienst heeft beslag gelegd op de hele inventaris van het voormalige No Limit in Winschoten. Dat blijkt uit een papier van de belastingdienst dat op het raamt hangt bij het voormalige Feestcafé.

- advertentie -

Gesloten
No-Limit moest vorig jaar december zijn deuren sluiten. Dit omdat de exploitant niet van onberispelijk gedrag zou zijn en daarom wordt er geen vergunning afgegeven. Ook bleek uit controles dat er werd geschonken aan minderjarigen. Zonder vergunning mag een horecagelegenheid niet gerund worden en daarom werd eind oktober besloten dat de kroeg dicht moest.

(Lees verder onder de foto)

Executieverkoop
Belastingdienst Noordoost is belast met de executieverkoop. Deze vind vrijdag 25 januari plaats. De bezichtiging is om 10.30 uur bij het café aan de Marktstraat 2 in Winschoten. De veiling is om 11.00 uur. Belangstellenden kunnen bieden op een complete café-inventaris.

Sfeer
Om ervoor te zorgen dat de sfeer op het plein daadwerkelijk verbeterd, worden er binnenkort afspraken op papier gezet, waarbij er vooral wordt gekeken naar een zo goed mogelijke afstemming tussen de horeca, de politie en de gemeente.

 Foto: ingezonden (OldambtNu.nl)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button