AlgemeenKort nieuws

Online Ondernemers bestaat 15 jaar

- advertentie -

Winschoten – Het online marketingbureau Online Ondernemers viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. Vanuit het kantoor aan de Blijhamsterstraat 19 in Winschoten ondersteunt Online Ondernemers het Midden- en Klein Bedrijf bij het uitvoeren van online marketingactiviteiten. Om dit heuglijk feit te vieren, krijgen alle (nieuwe) klanten het gehele jaar 15% korting op de hosting van hun website of webshop.

- advertentie -

Ontstaan
Eigenaar Rick Molema vertelt: “Sinds de opkomst van het internet in Nederland ben ik actief met het ontwikkelen van websites. Vanaf 1 januari 2004 heeft dit serieuze vormen aangenomen door middel van een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Daar waar 15 jaar geleden de websites alleen door ‘webmasters’ of ICT-ers te beheren waren, wordt door Online Ondernemers tegenwoordig gebruikt gemaakt van de zeer gebruikersvriendelijke beheersystemen WordPress en Magento. Daarmee kan de klant zelf zijn website eenvoudig aanpassen. Of in een webshop zelf de producten toevoegen en bewerken. En als klap op de vuurpijl zijn deze zogeheten ‘Content Management Systemen’ volledig gratis!”.

Goed vindbaar in Google
Naast het ontwikkelen van websites en webshops behoort zoekmachineoptimalisatie (ook wel SEO) tot één van de speerpunten van het bedrijf. “Goed gevonden worden in Google is ontzettend belangrijk. Door de 15 jaar lange ervaring weten we aan welke knoppen we moeten draaien om dit voor onze klanten te bereiken.”

Nieuwe huisstijl
Tegelijk met de verjaardag is ook een nieuwe huisstijl gelanceerd. “We hebben gekozen voor een duidelijk leesbaar logo, dat laat zien waar Online Ondernemers voor staat. De komende weken steken we ons helemaal in dit nieuwe jasje.”

Foto: A.H.P. Reininga/Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button