AlgemeenGemeente

Leerlingen verwelkomen nieuwe burgemeester

- advertentie -

Nieuwolda-  Het belooft een feestelijke dag te worden, met veel verrassingen zoals een bezoek aan de basisschool in Nieuwolda. De leerlingen verwelkomden onze kersverse burgemeester met een groot spandoek. 

- advertentie -

Inwoners, vertegenwoordigers uit de dorpen en wijken, gasten uit haar eigen én het gemeentelijk netwerk en natuurlijk de medewerkers van gemeente Oldambt heten Cora-Yfke vandaag van harte welkom.

Kennismaken
Iets later in de ochtend hebben de medewerkers van de gemeente kennis gemaakt. Vervolgens is er in de middag een vol programma waarin dorps- en wijkverenigingen ‘hun dorp’ aan de nieuwe burgemeester presenteren en inwoners met haar in gesprek kunnen.

Formele installatie
Vanavond tijdens de openbare raadsvergadering om 20.00 uur wordt Cora-Yfke formeel geïnstalleerd als burgemeester en neemt zij de ambtsketen in ontvangst. Dit is een korte vergadering die in Halte Democratie en de naastgelegen Tramwerkplaats te volgen is. In de vergadering zijn enkele toespraken en daarna gaat het over in een receptie. Iedereen die de nieuwe burgemeester wil feliciteren of kort een handje wil schudden, is van harte welkom.

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button