Algemeen

Reisbureau TravelXL viert hun 50-jarig bestaan

- advertentie -

Winschoten – Reisbureau Travel XL Tulleken gevestigd in de Langestraat in Winschoten bestaat dit jaar 50 jaar.  “Al vijftig jaar zetten wij de reiswensen van onze klanten centraal. Daardoor werd Travel XL Tulleken in Winschoten en Veendam een begrip als het gaat om bijzondere, heerlijke, ontspannen en vooral zorgeloze reizen en vakanties.” aldus het reisbureau.

- advertentie -

Vier met ons dit jubileum
Tulleken: “Om deze mijlpaal te vieren, bieden we tien weken lang een mooie traktatie. Elke week verloten wij een reischeque van € 50,- onder de geboekte reizen van die week. Dat levert weer een leuk extraatje op voor de nieuwe vakantie. Kom langs en vier met ons dit jubileum. Uiteraard met koffie/thee en iets lekkers.”

Werkelijk alle kanten op
“Zonvakanties, wintersport, roadtrips, sportreizen, cruises, autohuur, rondreizen… Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel; van luxe vakanties tot last minutes. Laat ons jouw wensen weten en we bieden je een passend aanbod voor een onvergetelijke reis of vakantie.” sluit het reisbureau hun bericht af.

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button