Cultuur

Kunstencentrum de Klinker organiseert Open Dag

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 1 april houden de afdelingen Muziekschool, Theaterlab en Balletschool open dag van 13 tot 16 uur in Cultuurhuis De Klinker. Met huidige leerlingen en nieuwe geïnteresseerde aspirant leerlingen een feestelijk informatiemoment in het seizoen.

- advertentie -

De traditionele open dag van het Kunstencentrum wordt dit jaar op zaterdag 1 april gehouden. Ook is de open dag een afsluiting van de Kindermuziekweek, waarin kinderen uit de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela mogen komen kijken bij vriendjes en vriendinnetjes die al muziek- of dansles volgen. Afdelingshoofd Harry van der Laan: “De open dag is altijd een vrolijk moment van het jaar, waarin iedereen alle aanwezige instrumenten kan proberen.”

Tijdens deze Open Dag kunnen bezoekers zonder afspraak in alle lokalen op de 2e etage binnenlopen, kijken en/of deelnemen aan proeflessen, kennis maken met de docenten en informatie krijgen over de lessen, ensembles, koren en cursussen. Verder is er een informatiepunt voor algemene vragen en doorverwijzing naar de juiste docenten. Er kan alvast een proefles worden aangevraagd via kunstencentrum@indeklinker.nl  o.v.v. de naam, woonplaats, leeftijd en instrument vermelden.

Kom dus zaterdag 1 april naar De Klinker, het is bij het Kunstencentrum een groot proeflokaal van de meer dan 40 cursussen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button