Algemeen

Oude tijden herleven; Team FM zend uit via de middengolf 675khz

- advertentie -

Oostwold – Sinds kort kun je via de frequentie 675khz op de AM middengolf genieten van muziek van weleer, maar ook nieuw muziek komt voorbij. Radio Calypso heeft een vergunning aangevraagd en gekregen om te mogen uitzenden in de middengolf band.

- advertentie -

LPAM
Lowpower AM (LPAM) is in Nederland sinds 2016 legaal toegestaan op de middengolf nadat de grote landelijke zenders hier uitgezet zijn. De overheid komt hiermee deels etherpiraten tegemoet. Een vergunning aanvragen is laagdrempelig en kost beduidend minder als een vergunning voor de FM omroepband (87,50mhz t/m 108.00mhz)

Team FM
Radio Calypso werkt samen met Team Fm dat al sinds jaar en dag uitzend via de kabel en internet. Team Fm is vanaf nu in het Oldambt en wijde omgeving te ontvangen via 675khz op de middengolf.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button