AlgemeenPolitiek

D66: Kies voor de toekomst tijdens verkiezing Provinciale Staten

- advertentie -

Winschoten –Schuilt er in jou een D66-er? Wij denken aan morgen, dus we doen vandaag. Wij gaan op zoek naar échte oplossingen en streven daarbij altijd naar balans tussen mens, economie en natuur. Wij werken samen aan een positieve, veelbelovende en duurzame toekomst. Herken jij jezelf hierin? Stem dan 20 maart op D66.”

- advertentie -

Magda Boven uit Winschoten is ook zo’n D66-er. Magda staat nummer 9 op de lijst van D66 en wil graag Oost Groningen vertegenwoordigen in de Provinciale Staten. Het is belangrijk dat ook Oldambt/Oost-Groningen vertegenwoordigd wordt in de staten. Magda, “ik zet me graag in voor een Oldambt/Oost-Groningen waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en dezelfde kansen krijgt. Nu en in de toekomst, voor jong en oud.”

Voor de aanpak van klimaatverandering
Als inwoners van de gemeente Oldambt en Oost-Groningen beseffen we maar al te goed hoe hard de energietransitie nodig is. De aardbevingen als gevolg van de gaswinning maken dit besef letterlijk voelbaar. Stoppen met de gaswinning zal banen kosten. Maar de energietransitie levert ook werk op. Plus lokale inkomsten en een gezonde leefomgeving. Samen met de andere gemeentes en de provincie, maken we van Groningen dé duurzame energieprovincie van Nederland en Noordwest-Europa.

Voor een leefbaar en bereikbaar Oost-Groningen
D66 vindt het belangrijk dat iedere inwoner het beste uit zichzelf kan halen en zich prettig voelt. Willen we Oost-Groningen leefbaar houden, dan zijn voorzieningen, goed onderwijs, snel internet, evenementen en betaalbare woningen dan ook cruciaal. Een goede bereikbaarheid zorgt er voor dat het aantrekkelijke blijft voor (jonge) mensen om zich hier te vestigen. Voor een bereikbaar Oldambt en Oost-Groningen is een infrastructuur nodig die uitgaat van een goede balans tussen vervoer via de weg, het spoor en het water. Met nieuwe vormen van mobiliteit houden we onze dorpen en steden bereikbaar en leefbaar op een slimme en groene manier.

Voor een sterk en groene economie
De Groningse economie draait op volle toeren en de werkgelegenheid stijgt. Wij willen dat de provincie Groningen volop doorgaat met het ondersteunen van de economie met slimme en groene plannen, waar we ook hier in Oost-Groningen van kunnen profiteren. De energietransitie zien wij als banenmotor en de circulaire economie heeft de toekomst. D66 wil Oldambt en Oost-Groningen nog aantrekkelijker maken voor zowel
toeristen als ondernemers door de nadruk te leggen op een combinatie van natuur, sport, horeca en cultuur.

Denk jij er net zo over? Dan schuilt er een D66-er in jou. Stem tijdens de Provinciale Staten Verkiezingen op 20 maart op D66, #9 Magda Boven uit Winschoten.

- advertentie -

Foto: Ingezonden

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button