Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

AV Aquilo steekt de handen uit de mouwen tijdens NL Doet!

- advertentie -

Winschoten – Op 15 maart is door 10 vrijwilligers de kantine schoongemaakt, dit was een erg gezellige ochtend! In groepjes van 2 zijn de douches, de ramen en de keuken aan een grondige schoonmaakbeurt bloot gesteld. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

- advertentie -

Op 16 maart is door ruim 25 vrijwilligers de heuvel op het middenterrein van de atletiekbaan gesnoeid. Er is hier flink wat struikgroei wat het zicht over de baan belemmerd, dit is door de vrijwilligers goed kort gemaakt! Hierdoor is het zicht over de baan weer goed, waardoor alle leden, vooral jeugd weer veilig hun ronden over de baan kunnen hardlopen!

Tijdens de koffie en lunch was er wat lekkers voor de harde werkers, gesponsord door Plus Veenstra!

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button