AlgemeenOp stap

Opening Heerlijke Streken in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Zaterdag 6 april om 14.00 uur opent Heerlijke Streken in Blauwestad haar deuren met een hapje en drankje. Heerlijke Streken is het nieuwe restaurant dat voorheen bekend was als Azzurro. Collin en Suzanne Feenstra hebben het etablissement overgenomen van Annuska Stolk die per 25 maart gaat sluiten.

- advertentie -

Tijdens de openingsdag zal er de hele dag een leuk programma zijn:
Van 14.00 tot 17.00 uur is er een optreden van René Lulofs. Tevens zijn er deze middag diverse activiteiten voor kinderen waaronder een spectaculair optreden van Jos Tipker.

Tussen 17.00 en 20.00 heeft u de gelegenheid om te dineren. De dinerkaart heeft tal van lekkere gerechten. De openingsactie is een driegangendiner voor slechts €29,50.

Vanaf 20:00 uur komen een aantal toppers van Alloway u laten genieten van hun muzikale talenten met een akoestisch concert.

Bij de opening krijgt iedere betalende bezoeker een voucher voor 10% korting voor het volgende bezoek en met een unieke code. Met deze code kunnen toffe prijzen gewonnen worden. En het mooiste is, de entree is helemaal gratis.

U vindt Heerlijke Streken aan het Redersplein 8 te Blauwestad.

Foto: Heerlijke Streken

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button