AlgemeenCultuur

OldenHermanns sleurt je mee in de seks, drugs en rock-‘n-roll van de indoorspeeltuin

- advertentie -

Winschoten – Lize van Olden en Anna Hermanns zijn een gloednieuw cabaretduo en samen vormen zij OldenHermanns. Na de voorstelling #LIFE, maken ze nu plaats voor hun tweede voorstelling ‘Unsexed’. Hierin gaan de dames op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize en Anna wensen zich een ander leven en sleuren u mee in de seks, drugs en rock-’n-roll van de indoorspeeltuin. Ga samen met OldenHermanns mee op deze zoektocht op vrijdag 29 maart in De Klinker.

- advertentie -

Lize en Anna leerden elkaar kennen op de acteursopleiding in Utrecht en al snel volgden de eerste stappen richting het duo wat ze nu zijn. Met dezelfde fascinatie voor de soms absurde wereld om hen heen, maakten ze voorstellingen voor de Winterparade en het Edinburgh Fringe festival. Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen.

OldenHermanns maakt tragikomische voorstellingen over de huidige tijdsgeest. Ze hebben een eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend en absurd. Met een scherpe blik op hun omgeving en op zichzelf, laten ze het publiek lachend relativeren en zien dat eigenlijk niemand enig idee heeft wat ‘ie doet. Absurd, confronterend en misschien een beetje troostend. We zijn namelijk allemaal Bambi op het ijs, laten we dat omarmen.

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten ze de dilemma’s van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje.

Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

Op vrijdag 29 maart is OldenHermanns om 20.15 uur in Theater De Klinker in Winschoten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button