Algemeen

Burgemeester Sikkema opent nieuw pand Stichting Oud Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In het voormalige Sint Lucasziekenhuis aan de Gassingel heeft stichting Oud Winschoten een nieuw onderkomen gekregen. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema heeft dit onderkomen afgelopen dinsdag officieel geopend.

- advertentie -

“Na ruim 2 maanden van hard werken aan de inrichting en opstelling van zeer uiteenlopende historische voorwerpen, foto’s, schilderijen, etc., etc. van en uit de stad Winschoten, waaronder een uitgebreide collectie gouden-, zilveren- en tinnen voorwerpen, in het verleden vervaardigd door Winschoter goud- en zilversmeden en tinnegieters, waren wij we nu zover dat we een officiële opening kunnen laten plaatsvinden van “Winschoter Oudheidskamer/ museum”.” aldus het bestuur van de stichting.

De entree (die nog verbeterd gaat worden) is aan de voorkant. Direct naast het witte gedeelte (richting De Klinker) zit een grijze deur, waarna men door het trappenhuis (rechts) moet.

Aanstaande vrijdag, 29 maart, tussen 14.00-16.00 uur, kunt u er terecht.

Foto’s: ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button