AlgemeenGemeente

Inloopavond Blauwe Loper druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdagavond vond er een inloopavond plaats in de Rabozaal in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Dit werd georganiseerd door provincie Groningen, gemeente Oldambt en Projectbureau Blauwestad.

- advertentie -

De inloopavond werd druk bezocht door belangstellenden die wilden weten hoe de nieuwe verbinding er nu precies uit komt te zien. De Blauwe Loper wordt de nieuwe fiets- en voetgangersverbinding tussen Blauwestad en Winschoten.

De achthonderd meter lange fietsbrug moet Winschoten met Blauwestad verbinden. Zodra de brug helemaal af is, doopt de gemeente Oldambt de brug om tot Pieter Smitbrug, als eerbetoon aan de op 10 april 2018 overleden burgemeester.

Na de zomer start de bouw van de brug.

Klik hier voor het hele dossier over de Blauwe Loper/ Pieter Smit Brug. 

Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button