AlgemeenOp stap

Succesvol Fashion Event trekt veel bezoekers naar het centrum

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag veranderde Winschoten voor een dag weer in de modehoofdstad van het noorden. Tijdens het Fashion Event toonden ondernemers uit Winschoten hun nieuwste collectie kleren op de catwalk aan het winkelend publiek. Op de catwalk liepen de modellen twee modeshows met de nieuwste voorjaars- en zomercollectie voor jong en oud en voor dames en heren.

- advertentie -

De shows waren gratis toegankelijk voor publiek. Net als vorig jaar stond de catwalk in de Langestraat naast de HEMA. Maar liefst 17 mode ondernemers uit de binnenstad van Winschoten stuurden hun modellen deze catwalk op.

De presentatie was in handen van Martin Zemering, hij vertelde het aanwezig publiek alles wat ze wilden weten over de outfits welke gedragen worden. DJ Roy Nomden zorgde voor de zomerse, muzikale ondersteuning.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button