AlgemeenKort nieuwsRegionaal nieuws

REGIO: Ommelander Ziekenhuis Servicepunt Delfzijl start 13 mei

- advertentie -

Scheemda/ Delfzijl – Maandag 13 mei start het Ommelander Ziekenhuis Groningen vanuit haar Servicepunt Delfzijl met spreekuren in Gezondheidsplein Molenberg in Delfzijl. In het Servicepunt vinden spreekuren plaats en is de samenwerking met andere partijen gericht op het delen van kennis en kunde, zodat inwoners kunnen rekenen op goede zorg dichtbij.

- advertentie -

Specialismen
De volgende specialisten en verpleegkundigen starten met hun spreekuur:
– Longarts en Longverpleegkundige;
– Neuroloog en Parkinsonverpleegkundige;
– Dermatoloog;
– Kinderarts en kinderlongverpleegkundige;
– Hartfalenverpleegkundige.

De spreekkamers van Servicepunt Delfzijl zijn te vinden op de eerste verdieping van het Gezondheidsplein Molenberg.

Dichtbij
Het Ommelander Ziekenhuis wil zinvolle zorg leveren en zo dicht mogelijk bij de patiënt zijn. Hierbij staat de patiënt centraal en wordt de zorg zo georganiseerd dat deze zo dicht mogelijk bij de patiënt kan worden geleverd; thuis als het mogelijk is, bij de huisarts als het moet en in het ziekenhuis als het niet anders kan. Om dit te bereiken werkt het Ommelander Ziekenhuis nauw samen met zorgverleners in de regio. Ook zijn wij aanwezig met Servicepunten op een aantal centraal gelegen locaties in de regio.

 Servicepunt Delfzijl
Ommelander Ziekenhuis start in het Gezondheidsplein Molenberg een Servicepunt. Het Gezondheidsplein biedt o.a. huisartsen, specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen de mogelijkheid om hechter samen te werken met als doel: nog betere zorg voor de inwoners van deze regio.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button