Algemeen

Auto en woning beklad met teksten: “Aso op A7”

- advertentie -

Scheemda – In de nacht van dinsdag op woensdag is een auto en een woning met graffiti beklad. Zo kwam er op de ramen de tekst te staan: “Aso op A7”. Dit gebeurde aan de Irisstraat in Scheemda. Volgens de bewoners is dit tussen 23.00 en 04.00 uur gebeurd.

- advertentie -

Oproep
Ze doen een oproep op Facebook: “Heb je iets gezien, gehoord of heb je camera’s buiten hangen, stuur mij dan een privébericht. Er is tot zover wij herinneren niks gebeurd op de A7 dus het zou kunnen dat dit loze teksten zijn… Ik vind dit erg laf en idioot dat iemand hier ‘s nachts voor op pad gaat…”

Inmiddels is de politie op de hoogte, ook is er aangifte gedaan. De politie start een onderzoek. Heb je tips? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button