AlgemeenSport

VV Nieuweschans krijgt schikkingsvoorstel van KNVB

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op 20 april speelden er onvoorstelbare taferelen af op het voetbalveld in Bad Nieuweschans. In de de slotfase van de wedstrijd in de vijfde klasse tussen Nieuweschans en Farmsum werd de scheidsrechter belaagd.

- advertentie -

Lees ook: Scheidsrechter bedreigd bij Nieuweschans tegen Farmsum

In een schikkingsvoorstel, van een aanklager van de KNVB, staat dat VV Nieuweschans een boete van 400 euro moet betalen en vier punten in mindering krijgt.

Belaagd
De KNVB heeft hiervoor gekozen nadat zij een rapportage van de leidsman en diverse verklaringen ontvingen. Hieruit is vastgesteld dat een aantal spelers van Nieuweschans scheidsrechter zowel fysiek als verbaal belaagd hebben.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button