Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Grote rommelmarkt Scheemda wederom groot succes

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdagochtend vond in de Ontmoeting in Scheemda de jaarlijkse rommelmarkt plaats. Ieder jaar is de rommelmarkt een groot succes, zo ook dit jaar. Veel mensen uit de regio kwamen deze markt bezoeken.

- advertentie -

Ook dit jaar was er een grote hoeveelheid aan spullen. Vooral het aanbod van boeken is ieder jaar behoorlijk te noemen en heeft dan ook al een goede reputatie opgebouwd bij de boekenliefhebbers. Daarbij kon men meedoen aan een verloting met mooie prijzen en kon men heerlijke oliebollen kopen.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button