AlgemeenGemeente

Haalbaarheidsonderzoek foodmarkt in Winschoten

- advertentie -

Winschoten-  In opdracht van de gemeente Oldambt wordt onderzocht of er behoefte is aan een foodmarkt in de Langestraat (nabij Oldambtplein) in Winschoten. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een student van de opleiding Vastgoed & Makelaardij (Hanzehogeschool Groningen). Hij doet dit onderzoek voor zijn afstudeerscriptie.

- advertentie -

Een foodmarkt is een winkelconcept waar vers, gezond en beleving centraal staan. In een foodmarkt worden lokaal geproduceerde voedingsmiddelen uit Oost-Groningen aangeboden. Wethouder Erich Wünker: “We willen kijken of er belangstelling en behoefte is aan een foodmarkt met lokale voedingsmiddelen en hiermee de reuring terug laten komen in dit gedeelte van de Langestraat. In de afgelopen jaren zien we hier de bezoekersaantallen afnemen en we willen dit graag weer laten toenemen. Of er daadwerkelijk een foodmarkt komt, is afwachten. Dit is een eerste peiling.”

De vragenlijst wordt afgenomen in de Langestraat en is online beschikbaar. Online invullen is mogelijk tot 20 mei a.s. via www.surveymonkey.com/r/foodmarkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button