Algemeen

De eerste muren zijn om van het oude Dollard College in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen week is er een kraan begonnen met het slopen van het oude Dollard College in Scheemda. De school moet plaats maken voor een nieuwe school waar diverse gebruikers hun onderkomen gaan vinden.

- advertentie -

Hoofdgebruikers
De hoofdgebruikers van de brede school zijn: cbs Annewieke, fusieschool obs Eexterbasisschool en obs Jaarfke, stichting kinderopvang KiWi, peuterspeelzaal Sociaal Werk Oldambt, Logopedie Oldambt, Biblionet Groningen en Gymzaal Merelstraat.

Oplevering
De oplevering van de brede school is gepland in het voorjaar van 2020. In september van dat jaar openen de deuren voor een nieuw schooljaar. De sloop van CBS Annewieke staat gepland voor de zomer van 2020. Na de sloop wordt op deze plek het schoolplein (verder) ingericht.

Klik hier voor het hele dossier over de nieuwe brede school. 

Foto’s: Lonneke Mellens/ OldambtNu.nl & ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button