Incidenten

Twee aanhoudingen tijdens controle A7 Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie hield donderdag 16 mei in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee een grote verkeerscontrole op de A7 ter hoogte van Scheemda. Al het verkeer richting Groningen werd door middel van blokkades de fuik in geleidt.

- advertentie -

Lees ook: Grootschalige verkeerscontrole op de A7 bij Scheemda

Agenten hielden daar één verdachte aan vanwege het in bezit hebben van drugs. Daarnaast werd iemand aangehouden omdat hij nog een straf moet uitzitten in Polen.

Verder reden vier bestuurders onder invloed van alcohol of drugs. In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring voor overtredingen als rijden zonder rijbewijs, gladde banden en onterecht gebruik van mistlichten. Bij één persoon is het rijbewijs ingevorderd omdat hij 54 kilometer per uur te hard reed op de N33.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button