Op stap

Koningsdagviering in Scheemda: dit moet je weten

- advertentie -

Scheemda – Na een afwezigheid van 2 jaar zullen er dit jaar eindelijk weer festiviteiten op het Vredenhovenplein te Scheemda zijn, ditmaal ter viering van de verjaardag van Koning Willem Alexander.

- advertentie -

De organisatie van deze festiviteiten wordt gedaan door een 4-tal sportverenigingen namelijk;
• IJsvereniging Oldambt
• SC Scheemda
• Set Uppers Oldambt
• TC Ready

Deze verenigingen volgen de eerdere organisatie, Vrienden van Scheemda, Café de Haven en Café onder de Toorn op. Zij hebben de organisatie vele jaren met groot succes en plezier gedaan en hiervoor is het dorp Scheemda hun zeer dankbaar.

Voor Scheemters door Scheemters
De sportverenigingen binnen het dorp Scheemda zijn van mening dat dit een feest is voor Scheemters door Scheemters. Om deze reden hebben ze de handen ineengeslagen met als doel om elk jaar Koningsdag te vieren en elk lustrumjaar de 5 mei viering te organiseren.

Dit jaar zal mede door de krappe voorbereidingstijd het programma veel lijken op de voorgaande jaren. De komende jaren willen de verenigingen Koningsdag en de 5 mei viering gaan neerzetten als een leuke, gezellige, en vooral actieve dag voor zowel jong als oud waarin plezier voorop staat.

Programma
Het programma voor dit jaar zal er als volgt uitzien;
08:00 uur Start opbouw Gratis Vrijmarkt voor Jong en Oud (kom op tijd voor het mooiste plekje)
10:00 uur Opening van de Vrijmarkt voor Jong en Oud
11:00 uur Opening van Feestterras voor een hapje, drankje en hoop gezelligheid
13:00 uur Start van het Prijzenrad met supermooie prijzen
17:00 uur Einde festiviteiten

Voor de jeugd zal er gedurende de gehele dag vertier zijn in de vorm van springkussens, deze zijn uiteraard gratis te betreden voor de kids.

De organisatie hoopt jullie allemaal in grote getale te mogen verwelkomen op de Koningsdag 2022 op het Vredenhovenplein te Scheemda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button