Algemeen

Studenten Hanzehogeschool vragen meningen van mensen tussen 18 en 27 jaar

- advertentie -

Groningen – Ben jij tussen de 18 en 27 en zou je mee willen werken aan een toegankelijke manier om informatie te verkrijgen voor jongeren? Denk hierbij aan informatie over uitkering aanvragen, opleiding starten, of iets anders waarvan jij denkt dit hebben jongeren nodig.

- advertentie -

Vier studenten van de Hanzehogeschool, waaronder één uit Scheemda, zijn bezig met een project om jongeren te ondersteunen bij de moeilijke dingen die op je pad komen als je stopt met school en hebben jouw hulp nodig. Vul om ze te helpen deze korte enquête invullen (10 vragen). Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar j.duran@st.hanze.nl!

De enquête is hier te vinden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button