Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Gemeente Oldambt presenteert zich tijdens Provada in Amsterdam

- advertentie -

Oldambt – De gemeente Oldambt presenteert zich dit jaar voor de achtste keer in op de Provada in Amsterdam. Deze grootste vastgoedbeurs van Nederland wordt gehouden van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 juni. De beurs, die wordt gehouden in de RAI, is hét jaarlijkse ontmoetingspunt waar ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten zaken doen.

- advertentie -

“Onder de noemer Groots op Grunn presenteren aan retailers en vastgoedbeleggers wat onze gemeentes hebben te bieden. Onze collega’s gaan in gesprek met partijen die interesse hebben in onze binnenstad of bedrijfsmatige activiteiten in een monumentale werklocatie.” schrijft de gemeente op LinkedIn.

Graanrepubliek
“Daarnaast is Hooghoudt mee. Zij gaan pionieren met de Groninger Granen en distilleren producten in de oude stoomlocomotievenloods ‘De Graanrepubliek’ in Bad Nieuweschans. Daarmee zijn ze een trotse vertegenwoordiger van de hele regio en maken ze gebruik van zo’n monumentale werklocatie. Met recht een prachtig voorbeeld!” schrijft de gemeente.

Winkelcentra en herenboerderijen
De gemeente: “Ondanks dat we in de top ‘daling leegstand’ van winkelcentra staan, willen we natuurlijk blijven investeren in de binnenstad van Winschoten. Daarnaast zetten we in op het behoud van ons cultureel erfgoed in de gemeente. Hiermee doelen we op onze prachtige herenboerderijen en andere monumentale (werk)locaties.”

Genoeg aanleiding dus voor bezoekers om onze stand eens binnen te stappen. “Wij gaan er vanuit dat we net zoals eerdere jaren waardevolle contacten leggen die op korte of soms langere termijn leiden tot de vestiging van nieuwe bedrijven in onze gemeente.” eindigen ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button