Algemeen

Opknappen van viaduct A7 bij Bad Nieuweschans begonnen

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Deze week zijn werknemers van Afeer begonnen met het opknappen van het A7 viaduct over de Hamdijk. Dit initiatief is ontstaan vanuit een werkgroep van Dorpsbelangen die het hard nodig vond dat de entree vanaf de A7 wel een opknapbeurt kon gebruiken.

- advertentie -

Tijdens een openbare dorpsvergadering kon men met ideeën komen hoe dit initiatief gestalte kon krijgen. Er is gekozen voor wit schilderen en daarna blauwe led verlichting aanbrengen.

Aangezien Rijkswaterstaat, eigenaar van het viaduct, niet in de kosten wil bijspringen is er vanuit de gemeente destijds geld vrijgemaakt om dit project te realiseren. Ook andere zaken die het dorp een fraaier aanzien geven, zijn of worden onder handen genomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button