Cultuur

GEZOCHT! Figuranten en spelers voor het theaterstuk ‘Onderweg naar de Toekomst’

- advertentie -

Scheemda – Gezocht: figuranten en spelers voor het theaterstuk ‘Onderweg naar de Toekomst’ in augustus en september 2019. Voor deze indringende voorstellingen over het Oost-Groningse volk, zijn geschiedenis en zijn toekomst zoeken wij figuranten en spelers van alle leeftijden en soorten en maten.

- advertentie -

‘Onderweg naar de Toekomst’ is een theaterproject waarbij het publiek in historische bussen langs diverse locaties in het Oldambt reist en tijdens verschillende voorstellingen kennismaakt met de Oost-Groninger cultuur van herenboeren, communisten, arbeiders en joodse tradities.

De voorstellingen starten en eindigen in fabriek ‘De Toekomst’.

Het totale project staat onder leiding van de gerenommeerde regisseur Ruut Weissman, o.a. bekend als regisseur van Paul de Leeuw, Thomas Acda en Peter Pannekoek.

Inmiddels zijn er tientallen spelers voor deze voorstellingen aangenomen. Voor de voorstellingen in ‘De Toekomst’ zoeken wij nog twaalf figuranten/spelers. Op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) vindt om 14.00 uur een kennismakingsbijeenkomst plaats in ‘De Toekomst’ in Scheemda. Regisseur Ruut Weissman zal dan met de aanwezigen een start maken met het werken aan de voorstelling.

Wil je graag meespelen in het monumentale decor van de strokartonfabriek ‘De Toekomst’ in Scheemda, meld je dan aan: ervaring is niet nodig! De repetities zullen plaatsvinden van 31 juli tot en met 12 augustus. De voorstellingen vinden bijna dagelijks plaats van 13 augustus tot en met 15 september: een prachtige kans om ervaring op te doen in de theaterwereld!

Je kunt je aanmelden tot en met 10 juni met een e-mail naar productie@theateroverdenoord.nl of vul het contactformulier in op de website www.theaterdetoekomst.nl.

Bellen met de producent of de voorstellingsleider mag ook:
06-34591114 (Tineke Abelen, producent)
06-18903220 (Anne van der Baan, voorstellingsleider)

– Wij zijn ons ervan bewust dat het om een lange periode gaat. Daarom is het niet nodig (bij voorkeur wel gewenst) dat je alle data beschikbaar bent. Er zullen roosters gemaakt worden op basis van beschikbaarheid!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button