Algemeen

Kenniscafé ‘Vrijwilligers en Financiën vinden’ in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Kom op maandag 1 juli om 18.00 uur naar het kenniscafé van de Ideeënbank Groningen en CMO STAMM  bij Sociaal Werk Oldambt in de Boschpoort aan het Boschplein 2 in Winschoten. Op deze avond staan financiën en vrijwilligers centraal. Hoe krijg je een nieuw idee gefinancierd? Op welke manieren kan je op de lange termijn de financiën rond krijgen? En hoe zorg je dat je nieuwe vrijwilligers vindt en aan je organisatie bindt?

- advertentie -

Na een gezamenlijke gratis soepmaaltijd met broodjes kunnen zes inwoners, verenigingen en vrijwilligersorganisaties uit Oost-Groningen hun ideeën pitchen voor andere initiatiefnemers, fondsen en adviseurs. Die geven live advies.

Daarna zijn er workshops over het ontwikkelen van een duurzaam verdienmodel en over het vinden en binden van vrijwilligers. Ook kan je in gesprek met de Ideeënmakelaars, fondsen en adviseurs om advies op maat te krijgen. Heb je een idee in je hoofd, ben je al begonnen met een initiatief of draait jouw organisatie al een poos? Iedereen is welkom!

Aanmelden voor het pitchen van uw initiatief en deelname aan het kenniscafé doet u via https://cmostamm.nl/evenementen/kenniscafe-financien-en-vrijwilligers/ en voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Iris Holman van CMO Stamm via 06- 126 039 53 of i.holman@cmostamm.nl. Indien u uit Oldambt komt kunt u ook mailen naar Nathanja Mulder, coördinator van de Vrijwilligersvacaturebank via n.mulder@sociaalwerkoldambt.nl

Opzet Avond
Tijd:  18:00 tot 18:30 inloop met (gratis) soep en broodjes
Afsluiting:  21:00 uur
Locatie:  Sociaal Werk Oldambt De Boschpoort, Het Boschplein 2, 9671 GB Winschoten
Doelgroep:  Initiatiefnemers, inwoners, verenigingen en vrijwilligersorganisaties uit Oost-Groningen

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button