Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

10 NK-prijzen voor Stichting Dansplezier

- advertentie -

Winschoten – Steenwijk/Oldambt, Afgelopen weekend, 22 en 23 juni, werd in Steenwijk het Nederlands Kampioenschap dansen gehouden.

- advertentie -

Stichting Soneo, de organisatie die als enige het officiële NK mag organiseren, heeft dit jaar bewust gekozen om het dansevenement op 2 dagen te doen. Dit om het grote aantal dansers voldoende podium te kunnen bieden.

Gemeente Oldambt werd net als voorgaande jaren weer goed vertegenwoordigd door Stichting Dansplezier. De dansschool uit Winschoten wist maar liefst 10 NK-prijzen waaronder 4x de nationale titel Nederlands Kampioen te veroveren.

Naast de 4 eerste plaatsen wisten onze dansers ook nog, 2x een 2e plaats en 3x een 3e plaats te behalen. De originaliteitsprijs “Beste Opkomst” was voor het Hiphop-team “Chicken Noodle Soup”.

De Nederlands Kampioenen zijn:
– Team “Cheerstars” (Cheerdance 10-13)
– Matano & Anna (Duo Hiphop)
– Manuel & Matano (Duo Hiphop Rules)
– Matano (Freestyle)

De nummers 2 zijn:
– Jennely & Björn (Duo Jazz Rules 12-16)
– Richela & Ingrid (Duo Jazz Rules 14+)

De nummers 3 zijn:
– Team “Shades” (Jazz 14-17)
– Team “Dp Jazzgirls” (Jazz rules 14+)
– Team “Taste of Flavor” (Hiphop 10-13)

De teams “The Sweepers”, “Vanish” en “Traveling Home” vielen, ondanks dat ze super gedanst hebben, helaas net buiten de prijzen.

Wil jij ook meedansen in de wedstrijd-teams bij Stichting Dansplezier? Doe dan nu vrijblijvend mee met de “Open Selectie Lessen” Kijk voor de tijden op www.dansplezier.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button