Gemeente

Gemeente: Vertraging bij spoedaanvraag reisdocumenten

- advertentie -

Oldambt – Door vervanging op donderdag 27 juni 2019 van apparatuur  die benodigd is voor de aanvraag van reisdocumenten kan er een vertraging van een werkdag ontstaan voor spoedaanvragen van een reisdocument. Het betreft de volgende vertragingen:

- advertentie -
  • Voor spoedaanvragen van reisdocumenten die woensdag voor 14.00 uur worden gedaan, kan niet gegarandeerd worden dat deze donderdag afgehaald kunnen worden. Afhankelijk van hoe de vervanging gaat, is het mogelijk dat het aangevraagde document donderdagmiddag afgehaald kan worden. Het document is in ieder geval vrijdag af te halen. Voor Aanvragen die na 14.00 uur worden gedaan geld in ieder geval dat de documenten niet voor vrijdag gehaald kunnen worden.
  • Voor spoedaanvragen die donderdag voor 14.00 uur plaatsvinden is het afhankelijk van hoe snel de vervanging loopt. Als de aanvragen, na vervanging van de apparatuur, voor 14.00 uur kunnen worden verzonden aan de leverancier, dan kan het document op vrijdag afgehaald worden. In het geval dat de aanvragen niet voor 14.00 uur kunnen worden verzonden, dan kan het document vanaf maandag worden afgehaald.

Geef bij de aanvraag uw e-mailadres door. U ontvangt dan direct een mail zodra het document klaar ligt voor het afhalen.

U kunt op woensdag en donderdag wel gewoon uw spoedaanvraag doen, maar houd hierbij dan rekening met bovenstaande mogelijke vertraging.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button