Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Spoedeisende Hulp bij ziekenhuis Scheemda blijkt voor sommigen moeilijk te vinden

- advertentie -

Scheemda – “Wist jij dat onze Spoedeisende Hulp (SEH) een andere ingang heeft dan onze hoofdingang?” dat schrijft het Ommelander Ziekenhuis Groningen op Facebook. “Soms rijden patiënten door naar de hoofdingang, echter heeft de Spoedeisende Hulp een eigen ingang aan het Spoedplein.” aldus het ziekenhuis.

- advertentie -

Wegens het bovenstaande heeft het ziekenhuis een filmpje gemaakt. Deze hebben ze op hun social media kanalen gedeeld om duidelijker te maken waar de ingang precies zit.

Nieuw bord
Het ziekenhuis laat in een reactie op Facebook weten dat ze naar aanleiding van onder andere patiënten in april een nieuw bord langs de weg hebben geplaatst. Namelijk met grotere letters, andere woorden, andere kleuren en met een lampje erin, waardoor het bord ook in het donker beter leesbaar is.

Het ziekenhuis heeft één toegangsweg en als je deze rechtdoor rijdt, dan kom je bij onze hoofdingang uit. Er is één plek in de toegangsweg waar je links af kan slaan. Dit is de weg naar de ingang van de Spoedeisende Hulp.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button