Cultuur

Laatste tour Jan en Anny bijna uitverkocht

- advertentie -

Winschoten – De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart en de kaarten voor de Volendamse iconen gaan als warme broodjes over de toonbank. Jan Keizer en Anny Schilder, bekend van BZN, komen op donderdag 31 oktober voor het laatst naar Theater De Klinker in Winschoten. 

- advertentie -

Eind 2019 zetten de voormalig BZN-leden een punt achter hun gezamenlijke muzikale carrière. Jan Keizer stopt dan met zingen en hangt daarmee zijn microfoon aan de wilgen. Dit betekent tevens het einde van één van Nederlands succesvolste muzikale duo’s. Het is voor het grote publiek dan ook de laatste kans om het duo nog eens te zien.

BZN
In de zomer van 1965 begon het succesverhaal van BZN waarvan Jan en Anny tot 1984 samen het gezicht vormden. In hun theatershow ‘The Grande Finale’ kijkt het duo terug op een schitterende muzikale carrière. Begeleid door een achtkoppige band doen ze een greep uit de overvolle schatkist aan hits: ‘Mon Amour’, ‘Banjoman’, ‘Old Calahan’, ‘Take Me To Ibiza’, ‘Amore’, ‘Summertime’, ‘Lady McCorey’ en ga zo nog maar even door. 

Openingstijden
Houdt u er rekening mee dat er tijdens de zomervakantie aangepaste openingstijden zijn. Op zaterdag
27 juli en 3, 10 en 17 augustus is de theaterkassa geopend van 11.00 tot 14.00 uur. Voor de actuele tijden raadpleegt u onze website.

Meer informatie over het programma vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten bestelt u via onze website of door te bellen met de theaterkassa op 0597 – 700 270;

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button