Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Automobilist heeft engeltje op schouder bij ongeval op A7

- advertentie -

Zuidbroek – Een automobilist heeft vrijdagavond een engeltje op zijn schouder gehad bij een ongeval op de A7 bij Zuidbroek. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand in de naastgelegen berm.

- advertentie -

De politie, ambulance en brandweer van Scheemda werd opgeroepen. De brandweer werd na korte tijd afgemeld. De bestuurder is wonder boven wonder zonder kleerscheuren uit de auto gekomen. De auto kan als total-loss worden beschouwd.

De politie heeft het ongeval in kaart gebracht en Rijkswaterstaat waarschuwde het overige wegverkeer. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button