Algemeen

Tatoeëerder Jerry Holvast van ‘Pink Dream Bodyart’ wederom in de prijzen

- advertentie -

Winschoten/ Münster (D) – Wederom een overwinning op een internationale tattoo conventie voor Jerry Holvast van tattoo shop Pink Dream Bodyart in Winschoten. Deze keer een dubbele overwinning in Münster, Duitsland.

- advertentie -

Na de 2e plek behaald te hebben in de categorie full colour te Cuxhaven(D) en twee keer een 3e plek te Cloppenburg(D) en Kleef(D), boekte Holvast afgelopen weekend een dubbele zege op de Internationale Tattoo Conventie.

Lees ook: Tatoeëerder Jerry Holvast van ‘Pink Dream Bodyart’ in de prijzen in Duitsland

“Vrijdag hebben we tijdens de ‘Best of Blackwork’ de 3e plaats behaald met een zeer aparte tatoeage. Deze zege hebben we te danken aan de zeer strakke lijnen en zachte schaduw.” vertelt Jerry aan OldambtNu.nl. “Zondag hebben we de 3e plek behaald bij ‘Best of Realistisch’. In deze style gaat het er om een tatoeage zo realistisch mogelijk te zetten, zonder lijnwerk en uitsluitend en alleen uit schaduwen.”

Op deze Internationale Tattoo Conventie van Starfire komen veelal grote tatoeage studio’s vanuit elk werelddeel. “Afgelopen weekend stonden we naast een tatoeëerder uit Rusland. Dat maakt het heel speciaal ook qua communicatie” zegt Jerry. “Dankzij onze leverancier/ sponsor Tattoo Gear uit Leeuwarden zijn wij in het bezit van de beste en nieuwste materialen en kunnen we met de top van de wereld meedraaien.”

Voor meer info zie www.pinkdreambodyart.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button