Sport

Negende Schansenloop van start in Bad Nieuweachans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Runners Oost Groningen heeft vandaag, op zaterdag 10 augustus, een mooie trainingsloop georganiseerd langs schansen en over het randje van Nederland.

- advertentie -

Deze negende editie van de Schansenloop is een trainingsloop over 21 en 30 kilometer en is een goede voorbereiding voor de Monnikentocht en een najaar marathon. Het parcours voert langs schansen en over het randje van Nederland.

De start is afhankelijk van de afstand die de lopers lopen bij de muziekkoepel in Bad Nieuweschans (30 kilometer) of bij het museum met de kanon voor de deur in het centrum van Oudeschans (21 kilometer).

De finish is voor alle afstanden bij de molen in Vesting Bourtange.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button