Op stap

Burgemeester Sikkema opent Middeleeuws & Fantasy festival in het Stadspark

- advertentie -

Winschoten – Het hele weekend lang is er in Winschoten in het Stadspark het Middeleeuws Fantasy festival Winschoten. Zelfs op zo’n eerste dag was er ruime belangstelling. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema heeft dit festival geopend. Zij was onder de indruk van wat er zich allemaal tijdens deze dagen zich in het park afspeelt.

- advertentie -

Zowel deelnemers als vele toeschouwers hebben zich helemaal gekleed in de traditionele kleding, of althans wat er op lijkt. Het park is gevuld met een middeleeuws & fantasy markt en verschillende kampementen. Optredens die door het hele park plaatsvinden, op verschillende podia en op het veld. Verder worden er verschillende demonstraties gegeven en men kan meedoen aan workshops.

De openingstijden zijn op zaterdag van 11:00 tot 24:00 uur en op zondag van 11:00 tot 19:00 uur. De organisatie is in handen van Zweep Events.

Lees ook: Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button