Regionaal nieuws

Maandag gaat de zuidelijke ring weer open

- advertentie -

Groningen – Op maandag 26 augustus is de stremming van de zuidelijke ringweg voorbij. Na zes weken kunnen auto’s weer over de ring rijden. Dat is natuurlijk heel fijn, maar het blijft even opletten, want er veranderen wat dingen in de verkeerssituatie.

- advertentie -

Kempkensberg en de Waterloolaan
Op maandag 26 augustus gaat de Kempkensberg definitief dicht. De weg tussen de Hereweg en de Helperzoom langs DUO wordt afgesloten vanwege de bouw van de verdiepte ligging van de nieuwe ringweg. Het verkeer tussen de Hereweg en de Helperzoom kan vanaf maandag gebruik maken van de Waterloolaan, die vanaf dat moment tweerichtingsverkeer is. DUO en de Belastingdienst blijven bereikbaar vanaf de Helperzoom.

Afrit Helpman
Afrit 37 Groningen-Helpman is vanwege de bouw van de nieuwe ring wat verlegd. Het verkeer rijdt om de nieuwe damwanden heen en komt iets zuidelijker uit op de Hereweg. De oprit vanaf de Hereweg/Kempkensberg de zuidelijke ringweg op, werd afgelopen februari al definitief afgesloten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button