Gemeente

Openingstijden afvalbrengstation aangepast wegens warmte

Winschoten –Ter bescherming van onze medewerkers én inwoners passen we morgen en overmorgen de openingstijden van het afvalbrengstation aan. Het asfalt bij het afvalbrengstation kan namelijk wel 60 graden worden. ” zegt de gemeente Oldambt op Facebook. “Daarnaast is er amper schaduw. Daarmee wordt het risico op ongelukken voor medewerkers en onze bezoekers te groot. En dat willen we niet.”

- advertentie - 

Het afvalbrengstation sluit op dinsdag- en woensdagmiddag om 12.00 uur. Op deze dagen gaat het afvalbrengstation wél een uur eerder open. De  openingstijden van het afvalbrengstation zijn de komende (hete) dagen dus als volgt:

Dinsdag 27 augustus: 07.30 – 12.00 uur
Woensdag 28 augustus: 07.30 – 12.00 uur

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button