Gemeente

Gemeente Oldambt introduceert: GeneRaadCie

- advertentie -

Oldambt – Zit jij boordevol goede ideeën over jouw omgeving? En wil je iets betekenen voor de wereld om je heen? Dit is je kans!

- advertentie -

De gemeente Oldambt zoekt changemakers, jongeren tussen de 15 en 21 jaar die zich willen inzetten voor het opzetten van een jeugdraad. De jongeren die nu al betrokken zijn noemen zichzelf de GeneRaadCie. Ze bruisen van de energie en kunnen jouw ideeën goed gebruiken!

Meedoen is makkelijk. Kom dinsdag 3 september van 19.00 tot 21.00 uur naar jongerencentrum ’t Spoor (Garst 1, Winschoten). Ze trappen het project af en gaan direct aan de slag. Wat raakt jou en waar lig jij van wakker? En hoe kunnen jullie in de toekomst hierover sparren? Samen gaan jullie het uitzoeken.

Laat ons weten of je komt: http://bit.ly/GeneRaadCie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button