Op stapVideo

Fotoserie: Waterbei wederom een groot succes (video)

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen weekend vond het tweedaagse Waterbei festival plaats in Winschoten. De organisatie had wederom een fantastisch programma in elkaar gedraaid. De optredens van straattheatergroepen werden aangevuld met muzikale optredens.

- advertentie -

Vrijdagavond begon het festival met een wandeling vanaf De Klinker naar het Marktplein waar de Coverband TOOSST het publiek reeds aan het vermaken was. Om half 10 was het tijd voor de grote opening met Invasion waarbij een mythische wereld tot leven kwam. Het Marktplein was goed gevuld met al het toegestroomde publiek.

Lees ook: Fotoserie: Opening straatheaterfestival Waterbei groot succes (video)

Zaterdag vond er in de binnenstad op diverse plekken een voorstelling plaats. Van paradijsvogels tot wilde zwijnen en vliegende honden, er was voor elk wat wils. Het publiek werd geregeld “aangevallen” door vreemde vogels en hun ijsjes waren dan ook niet altijd veilig. Ook waren er op diverse plekken muzikale optredens en een rolschaats demonstratie. Cap’n Jack & Crew was in de Langestraat neergestreken met een Kinderplein.

Het mooie weer zorgde ervoor dat er de hele dag vele toeschouwers aanwezig waren in het centrum.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button