Sport

Commissie Parcours & Verbindingen: “Maak het parcours van de RUN vrij”

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 14 september zal het RUN parcours vanaf 08.00 uur afgesloten worden, dicht is dicht en blijft dicht. Gaat u weg deze dag dan graag uw voertuig voor 06.00 uur buiten de hekken plaatsen zodat u zeker weet dat u weg kunt gaan wanneer u wilt. Woont u aan het parcours dan deze vrij maken voor 06.00u in verband met plaatsen van hekwerk. Vanaf 23.00 uur kunt u weer gebruik maken van uw straat en uw voertuig weer bij huis plaatsen.

- advertentie -

Wij stellen het op prijs dat u naast voertuigen ook aanhangers, caravans en andere zaken van het parcours verwijderd of zodoende plaatst dat de lopers er geen hinder van ondervinden.

De commissie parcours & verbindingen kunt u herkennen aan de gele platen op 3 voertuigen met tekst Organisatie Run, mocht het zo zijn dat wij opgeroepen worden voor een melding dan kan het zijn dat wij sneller rijden dan u denkt en mogen dan ook binnen het parcours gebruik maken van blauwe flitslampen op het dak.

Heeft u tijdens de Run een vraag mag u ons natuurlijk altijd aanspreken of u belt met de calamiteiten telefoon, bij een levensbedreigende situatie altijd eerst 112 bellen! Via de meldkamer worden wij ook op de hoogte gebracht.

Wij wensen u en de lopers een fijne en sportieve dag toe.

Namens: Commissie Parcours & Verbindingen – Run Winschoten

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button