Cultuur

Noordpool Troupe met TVOH-winnaar Jim van der Zee in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Noordpool Troupe is het jonge zusje van het Noordpool Orkest. Jonge musici uit Groningen, Friesland en Drenthe, als ook uit het Duitse Leer en Papenburg krijgen de kans om op de uitdagende muziek van het Noordpool Orkest te spelen. Op dit moment wordt er druk gerepeteerd voor een optreden tijdens het Tellerlikker Festival met solisten Jim van der Zee (winnaar The Voice of Holland 2018) en Isa Zwart (singer-songwriter). Ze zijn op zondag 22 september om 13.00 uur gratis te zien in de Grote Zaal van De Klinker.

- advertentie -

De jongeren van de Noordpool Troupe zijn gevorderd in de amateurkunst en krijgen de kans om met professionals samen te spelen, nieuwe ‘lichte’ muziek te ontdekken en dit op een professioneel podium ten uitvoer te brengen. Eerder traden zij op tijdens het Rozenfestival in Winschoten. De samenwerking met The Voice of Holland winnaar, Jim van der Zee en singer-songwriter Isa Zwart belooft een klassiek spektakel te worden. Jim van der Zee treedt op zaterdag 5 oktober met een eigen voorstelling op in De Klinker. Benieuwd wie Jim is of zien of hij echt zo mooi zingt als op tv? Breng dan een bezoekje aan het Tellerlikker Festival.

Tijdens het Tellerlikker Festival wordt u getrakteerd op verschillende gratis optredens. Op vrijdag starten we met de seizoenspresentatie. Marieke Klooster, bekend van de cabaretgroep Vrouw Holland, neemt het publiek aan de hand door het nieuwe theaterseizoen met previews van voorstellingen. Op zaterdag is er een open dag van het Kunstencentrum, kunt u genieten van een film of de repetitie van de Noordpool Troupe, kinderen kunnen zich uitleven tijdens ‘Gein op ’t plein’ of meedoen aan kinderyoga. De zondag is vervolgens voor de amateurkunst. Zo kunt u kijken naar het concert van de Noordpool Troupe, fanfare of harmonieorkesten bijwonen, dansoptredens bewonderen of meezingen met muzieklerares CT Heida.

Voor het complete programma kunt u vanaf vrijdag 20 september een programmaboekje halen bij de theaterkassa. Voor een aantal voorstellingen dient u (gratis) kaarten te bestellen. Deze kunt u reserveren via de website www.indeklinker.nl of de theaterkassa.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button