Algemeen

Nieuw boek van schrijver uit Bad Nieuweschans “Haar mobiel is weg, ze is des duivel”

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op vrijdag 13 september is het nieuwe boek ‘Haar mobiel is weg, ze is des duivels’ van Wim van Lienden uit Bad Nieuweschans verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

- advertentie -

Per trein besluiten ze het dwaalspoor te gaan volgen, die een vreemde beller voor hen heeft uitgezet. Want Ellen wil graag haar mobiel terug die door haar vader is zoekgeraakt, maar waarvan hijzelf niet eens weet hoe dat gebeurd zou moeten zijn. Hoe ver gaat de zoektocht? Van wie zijn de appjes en wat is er met die hond? Waarover hebben vader en dochter samen nog een flinke zak vol appeltjes te schillen? Hoe belangrijk is het casino in dit verhaal en heelt de tijd ook echt alle wonden?

De schrijver nodigt u uit om dit opmerkelijke boek te lezen, waarin geld een belangrijke rode draad lijkt te zijn. Een moderne, humoristische en spannende roman met magisch realistische trekjes..

Over de auteur
Wim van Lienden (1960) is de schrijver van deze debuutroman. Hij beschouwt zichzelf als een natuurliefhebber en vindt het niet irrationeel om interesse te hebben in het bovennatuurlijke. Hij ervaart het als leuk om hierover op een speelse, experimentele wijze te schrijven. Het belang van het geschreven woord moet volgens hem niet worden onderschat. Op deze manier kan wellicht regelmatig meer ‘gezegd’ worden dan met gesproken taal, is de stellige overtuiging van deze van oorsprong uit Tiel afkomstige auteur.

Boekgegevens
Titel: Haar mobiel is weg, ze is des duivels
Auteur: Wim van Lienden
Verschijningsdatum: 13-09-2019
Aantal pagina’s: 184
ISBN: 9789463896047

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button