Algemeen

Autumn Fashion Event in Winschoter binnenstad

- advertentie -

Winschoten – Aan het begin van de herfst laten de Winschoter mode-ondernemers ook dit jaar weer hun nieuwe collecties zien bij het Autumn Fashion Event. Tijdens het evenement wordt aan jong en oud, aan man en vrouw, de nieuwste mode op de catwalk getoond. Geen haute couture, geen high fashion modellen, maar gewoon goed draagbare en betaalbare kleding; verkrijgbaar in Winschoten.

- advertentie -

De modeshow vindt op zaterdagmiddag 28 september twee keer plaats; om 13.30 uur en 15.00 uur. Zoals altijd is het voor iedereen gratis te bezoeken. De catwalk staat tussen de Hema en The Read Shop in de Langestraat. Je hoeft als geïnteresseerde modeshopper dus niets van de shows te missen. In totaal lopen ongeveer 70 modellen op de catwalk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button