Algemeen

Bomen en struiken in de vroege herfst, kleurenpracht op de Ennemaborg

Midwolda – Op zondag 29 september organiseert Het Groninger Landschap een wandeling over het landgoed Ennemaborg. Tijdens een wandeling over het landgoed kunnen we zien welke kleurenpracht er vroeg in de herfst soms al verschijnt.

- advertentie - 

De bomen en struiken laten hier en daar al hun verval zien en treffen al voorbereidingen voor het overleven van de winter. We kunnen zelfs aan bepaalde knopvorming reeds tekenen van het naderende voorjaar zien. Aan de hand van de bast, het  silhouet en de knopzetting  zullen vele soorten bomen en struiken worden herkend. In een lekker najaarszonnetje zal het zeker genieten zijn in het mooie Midwolderbos.

Locatie: De Ennemaborg, Hoofdweg 96, 9681 AJ Midwolda
Tijd: 13:00 – 15:00uur
Deelname is gratis.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close