Algemeen

Wie wordt de Oldambster vrijwilliger(organisatie) van het jaar 2019?

Oldambt –Wie wordt de vrijwilliger (organisatie) van het jaar in de gemeente Oldambt?  Die vraag wordt beantwoord op woensdag 20 november, tijdens de vrijwilligersfeestavond in Hotel- Restaurant In den Stallen aan het Oostereinde 10 in Winschoten.

- advertentie - 

Drie categorieën
Er zijn drie categorieën waarin vrijwilligers van verenigingen, sportclubs, kerken of andere organisaties in het zonnetje worden gezet.

– De vrijwilligersorganisatie
– De vrijwilligers van het jaar
– De jonge vrijwilliger van het jaar (voor jongeren tot 25 jaar)

Aanmelden kan tot 15 oktober
U kunt tot 15 oktober aanstaande een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden via de website www.sociaalwerkoldambt.nl (nieuws). Ook kunt u bij Sociaal Werk Oldambt in De Boschpoort, het gemeentehuis en de bibliotheek in Winschoten een formulier afhalen voor het aanmelden van een vrijwilliger waarvan u vindt dat hij of zij de prijs verdient. En u kunt deze ook weer afleveren op één van deze locaties.

Aanmelden vrijwilligersfeest
Aanmelden voor het vrijwilligersfeest is mogelijk tot 1 november door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Geef daarbij de vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres op. Lukt digitaal aanmelden niet, dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!