Algemeen

Drukste ochtendspits ooit door acties en ongelukken

- advertentie -

Landelijk – Honderden trekkers zijn vanuit verschillende delen van het land op weg naar Den Haag, waar boeren vanmiddag gaan demonstreren. De politie is op veel plaatsen aanwezig om de tocht van de landbouwvoertuigen over de snelwegen in goede banen te leiden.

- advertentie -

Door actievoerende boeren die onderweg zijn naar Den Haag en diverse ongelukken is het inmiddels de drukste ochtendspits ooit met meer dan 1000 km file. Dat meldt de ANWB.

Onder meer vanuit Texel, Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Brabant rijden tractoren over de snelwegen. Vannacht al leidde dat op de A28 urenlang tot meer dan tien kilometer langzaam rijdend verkeer.

Lees ook: Boeren vertrekken op de trekker vanuit Westerlee naar Den Haag (video)

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button