Gemeente

Gemeente Oldambt doet mee aan de ‘Tetris Challenge’

- advertentie -

Oldambt – Misschien heb je er van gehoord: de Tetris Challenge. Op de grond liggen naast de werkauto met de hele uitrusting uitgestald in een vierkant. “Na de brandweer, politie, bouwbedrijven en zorg & welzijn konden wij niet achterblijven.” schrijft de gemeente op hun Facebook.

- advertentie -

“Met team Groen (Jaap, Kogi, Jan en Dik) zijn we deze uitdaging aangegaan. In alle vroegte hebben de heren de spullen naast de bus uitgestald. De foto is daarna vanaf d’Olle Witte gemaakt.”

Hierbij dus een inkijkje in wat er allemaal mee gaat aan uitrusting bij dit team. Nieuwsgierig hoe de werkuitrusting van andere organisaties er uit ziet? Zoek dan vooral eens op Google naar de Tetris Challenge.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button