Algemeen

Ook dit jaar weer Kids Fun Day’s Oldambt in de sporthal

Winschoten – Op 22,23 en 24 oktober, van 13.30 uur tot 16.30 uur worden de Kids Fun Day’s Oldambt gehouden. Hét 3 daagse evenement in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Het leukste uitje voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de herfstvakantie.

- advertentie - 

Kaarten zijn €2,50 per stuk en kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij Intertoys Winschoten, Pets Place Winschoten, Top 1 Toys jager Winschoten en Bruna Winschoten. Uiteraard zijn de kaarten ook aan de kassa te verkrijgen.

Wethouder Erich Wünker opent het evenement op 22 oktober. Op 23 oktober zal de burgemeester een bezoekje komen brengen aan het evenement.

De kinderen kunnen knutselen, groenhoek, houthoek, dichten, springen, klauteren, klimmen, rolschaatsen, gamen, lol hebben met Jack Sparrow, clown Coco , dansen, kickboksen met top kickbokser Cristiano Delgado en nog veel meer.

Samen met een aantal vrijwilligers van (Alfa College, Campus, Jimmy’s en fanatiekelingen) maakt de organisatie er drie fantastische dagen van.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close