Op stap

Opbrengst Halloween Movie Night drive-in bioscoop naar Stichting Klein Voorhout

- advertentie -

Winschoten – Lekker naar de film met Halloween. Met  gratis popcorn, M&M’s en drinken vanuit je eigen auto genieten van een animatiefilm voor het hele gezin of horrorfilm voor volwassenen op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm. Fantastische beeldkwaliteit en geluid via de FM-frequentie op je autoradio en huiveringwekkende acteurs van toneelvereniging Vita Nova. Dit zijn de ingrediënten van de spannende Halloween Movie Night in de eenmalige drive-in bioscoop op zaterdag 26 oktober in Winschoten. De opbrengst gaat naar een goed doel.

- advertentie -

Halloween op z’n Amerikaans, met een vroege animatiefilm voor het hele gezin en een late voorstelling met een ijzingwekkende horrorfilm. Dat is de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten. De vroege voorstelling is de familiefilm Corgi. Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en het lievelingetje van de koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt, begint een avontuur. Deze voorstelling begint om 18.30 uur. 

Na deze film voor het hele gezin begint om 21.00 uur de angstaanjagende horrorfilm Us. Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De rust die heerste, verandert al snel in spanning en chaos.

Tafel Ronde Winschoten
Drijvende kracht achter de drive-in bios is Tafel Ronde (TR) Winschoten. TR is een serviceclub voor mannen van 21 tot 40 jaar. De club bevordert onderlinge vriendschappen, zet aan tot delen van kennis, ervaringen en meningen en zet zich in voor maatschappelijke doelen. Met de organisatie van de drive-in bioscoop steekt de serviceclub een lokaal goed doel de helpende hand toe: stichting Klein Voorhout in Beerta.

Stichting Klein Voorhout
Stichting Klein Voorhout in Beerta is er voor kinderen en jongeren die voor korte of langere tijd niet thuis kunnen wonen. Het is een ‘groot gezin’ dat kinderen en jongeren een warme, veilige en gezellige plek wil bieden met ruimte voor groei en ontwikkeling, ieder naar zijn of haar mogelijkheden. Onder het motto ‘samen maken we er een goede tijd van’ krijgen de kinderen en hun ouders of verzorgers de zorg, steun en begeleiding die ze nodig hebben.

Opbrengst
De drive-in bioscoop wordt opgezet op het terrein van rijschool 1-2 Drive aan de Beertsterweg in Winschoten. Het aantal kaarten is beperkt, vol is vol. Kaarten kosten € 25 per auto met maximaal 2 volwassenen. Per extra volwassene kost het € 7,50 extra. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rt41.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button